fbpx

Weber Gids 2018

Artikel delen

De Weber Gids 2018, het nieuwste naslagwerk van Saint-Gobain Weber Beamix, ligt weer in de winkels. Ook dit jaar staat dit naslagwerk weer vol met producten op het gebied van Tegelen, Gevel, Vloer, Waterdichting, Beton en Reparatiemortels en Hulpstoffen.

Uiteraard staan er ook dit jaar weer nieuwe producten in de gids. Neem bijvoorbeeld het nieuwe voegmiddel voor tegelwerk: webercolor premium. Met deze innovatie is een tegelvoeg niet alleen 100% bestand tegen vlekken van koffie, thee en wijn. Webercolor premium biedt ook bescherming tegen schimmels, bacteriën en algen. Ook de cementgebonden stucmortels ontbreken natuurlijk niet. Geschikt voor binnen én buiten en dus ook een uitkomst voor stucwerk in natte ruimtes, zoals de badkamer of keuken.

Naast informatie over het productaanbod vindt u in de gids ook bouwadvies en worden veelvoorkomende vraagstukken behandeld. Ook zijn interessante pagina’s toegevoegd over equipement om het werk op de bouw makkelijker te maken.

Met ruim 300 overzichtelijke pagina’s met toepassingen, tips en adviezen heeft u een schat aan informatie bij de hand, die u ook dit jaar weer zullen ondersteunen bij uw bouwwerkzaamheden. De gids is gratis mee te nemen in de bouwmaterialenhandel of te bestellen of downloaden via www.weberbeamix.nl.