fbpx

De nieuwste tools testen? Het kan met #builtwithBosch

Artikel delen

Wie kan er beter een eerlijke mening over powertools geven dan jij als bouwprofessional zelf? Jij gebruikt de tools dag in, dag uit en weet als geen ander wat je handig vindt aan machines en accessoires en wat juist niet. Daarom heeft Bosch Professional Power Tools en Accessoires #builtwithBosch in het leven geroepen. Als #builtwithBosch-tester kun jij als bouwprofessional de nieuwste tools testen en je bevindingen delen op social media.

Al 96 testers wereldwijd beoordeelden vier tools: schroefmachines, haakse accuslijpmachines, accukantenfrezen en accuschaafmachines kwamen aan bod. In foto- en videocontent lieten de testers zien wat zij met deze tools maken. Waar de één tools gebruikte om huizen te strippen, gebruikte de ander het voor het opbouwen van klimparken. Op dit moment nemen onze testers VanSloophout.com en Art Wood Design de GHO 12V-20 Professional-accuschaafmachine en GKF 12V-8 Professional-accukantenfrees onder de loep.

Binnenkort getest: de nieuwe warmtebeeldcamera

Op dit moment zijn onze testers druk bezig om de nieuwe GTC 400 C Professional-warmtebeeldcamera uit te proberen. Deze thermodetector maakt onzichtbare problemen zichtbaar. De geïntegreerde camera maakt een ‘gewoon’ beeld van het probleemgebied en legt hier een glashelder warmtebeeld overheen. Zo kun je snel temperatuurverschillen meten en het probleem nauwkeurig lokaliseren. Opslaan en uitwisselen van de metingen doe je simpel met de Bosch Measuring Master App.

#builtwithBosch

#builtwithBosch is een reviewprogramma, waarbij bouwprofessionals zich kunnen aanmelden om de nieuwe tools van Bosch als eerste te testen. Het enige wat zij hiervoor hoeven te doen, is hun bevindingen vastleggen in foto- of videomateriaal en dit te delen op de Facebookpagina van hun eigen bedrijf. Deze videocontent deelt Bosch op de eigen Facebookpagina: Bosch Professional Power Tools en Accessoires Nederland. Zo deel je je werk met de vele Facebookfans van Bosch. En de tools? Die mogen ze houden na afloop.

Meld je aan!

Wil je ook tools van Bosch testen? Meld je dan aan als #builtwithBosch-tester via www.bosch-professional.com/builtwithbosch. Houd deze website of de Bosch-Facebookpagina in de gaten om te zien welke tools er getest kunnen worden.