Makkelijk aan de slag met veelzijdige compacte mini-verreiker

Artikel delen

Notenboom Techniek krijgt veel positieve reacties op de super compacte veelzijdige Ausa T144H, T204H, T235H. Extra bijzonder in deze range is de T144H Plus mini-verreiker, een compacte, lichtgewicht verreiker met een grote uitschuifcapaciteit tot 4 meter. “Ten eerste omdat je de machine met een laag eigengewicht met de aanhangwagen snel op de bouw/werkplaats hebt en dus niet hoeft te wachten op een kraan en ten tweede vanwege de veelzijdige inzet.”


Richard Notenboom van AUSA Importeur Notenboom Techniek, noemt enkele pluspunten van deze mini-verreiker. “Je praat over een hefcapaciteit van 1350 kg bij een hefhoogte van 4 meter, met een jib is dat 6 meter. Met een bak iets in een kar kiepen of om de materialen onder handbereik op de steiger te zetten, en voor metselstenen hebben wij een speciale klem. Zo zijn er vele hulpstukken beschikbaar: een borstel om te vegen, een betonmolen, vacuümunits om glas en gevelpanelen te plaatsen, een boor om palen of aardwarmte leidingen te boren, een sloophamer om op hoogte een raam gat te prikken, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Daarbij denken wij graag met u mee, en zijn wij gespecialiseerd in veelzijdigheid en maatwerkoplossingen.

Juist die veelzijdigheid maakt de machine voor MKB-bedrijven en zzp’ers interessant. Omdat koop, lease én huur mogelijk zijn én vanwege dat gemakkelijke transport op de aanhangwagen.

“Je manoeuvreert op de bouwplaats overal tussendoor dankzij de unieke afmetingen (1,9 m hoog en 1,4 m breed). In het geval van renovatieprojecten, til je de bouwmaterialen of de airco units vanaf de straat op het dak. Heel makkelijk en veelzijdig, je moet het écht zelf ervaren.”

Notenboom Techniek
www.ausa-verreiker.nl

Gratis BouwTotaal Nieuwsbrief

Actualiteit, rubrieken met praktische informatie, inspiratie en meer: abonneer je gratis op de BouwTotaal nieuwsbrief!

Nieuwsbrief