fbpx

Totaalleverancier in tegelwerken

Artikel delen

Fixplus is bekend van het tegel levellingsysteem. Het tegel levellingsysteem zorgt voor 100% vlakke vloeren. Bovendien een systeem waar erg eenvoudig mee is te werken.

Naast het levellingsysteem staat Fixplus bekend om zijn sterke kwaliteit clips. Daar waar andere clips vooraf nog weleens willen afbreken, behouden de clips van Fixplus hun kracht.

Echter, wanneer de clips verwijderd dienen te worden, zullen ze gelijk afbreken onder aan de voet. Daarnaast levert Fixplus lijmkammen en tegelboren van uitstekende kwaliteit.
Naast het levellingsysteem heeft Fixplus nu ook zijn verstelbare tegeldragers op de markt gebracht. De tegeldragers bieden de ideale oplossing in verschillende situaties en kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Ze zijn geschikt voor diverse materialen zoals hout, keramische tegels, natuursteen en composietmateriaal. Hierdoor biedt het systeem de mogelijkheid om unieke ontwerpen te realiseren. Fixplus heeft een uitgebreide serie waardoor er vele hoogtes opgevangen kunnen worden.

Voor zowel het levellingsysteem als voor de verstelbare tegeldragers is Fixplus altijd opzoek naar nieuwe verkooppunten voor zijn klanten. Heeft u interesse voor een vrijblijvend gesprek om eventueel als verkooppunt zich aan te sluiten bij Fixplus? Kijk eens op de website bij het onderdeel zakelijk.

Fixplus
wwww.fixplus.nl