Gigantische materieelveiling in Moerdijk

Artikel delen

Veilinghuis Ritchie Bros. gaat in mei een grootschalige tweedaagse veiling houden in het Brabantse Moerdijk. Honderden bouwmachines, trucks, hoogwerkers en meer worden in vlot tempo verkocht aan de hoogste bieders. De veiling, die op 17 en 18 mei plaatsvindt, omvat momenteel al ruim 1,100 items en in de komende weken wordt hier nog veel meer aan toegevoegd.


Bieders kunnen eenvoudig via www.rbauction.nl/moerdijk machines van hun favoriete merken vinden en op locatie of live via de website meebieden tijdens de veilingdagen. Opvallend in het aanbod van deze Moerdijk veiling is de ruime keuze van zware Caterpillar machines. In de week van de veiling zullen op het terrein lange rijen klaar staan, waaronder jonge Caterpillar D6T LGP, D7E en D8T dozers, Caterpillar 140M VHP graders, Caterpillar 336D2L ME en 349D2L ME graafmachines, Caterpillar 745C knikdumpers en Caterpillar 950GC, 966H en 980K wielladers.

Alle machines worden netjes op het terrein gerangschikt en tentoongesteld zodat geïnteresseerden ze kunnen bekijken en testen tijdens de kijkdagen van 14 t/m 16 mei. Iedereen is welkom om tijdens de kijkdagen en de veilingdagen te komen kijken. Om deel te nemen aan de veiling is een kosteloze en vrijblijvende registratie vooraf nodig.

Bij Ritchie Bros. veilingen die op locatie gehouden worden, gelden geen minimum biedingen of vastgestelde prijzen. Op de veilingdagen worden dus alle items aan de hoogste bieders verkocht, ongeacht de prijs. Een mooie kans dus om een slag te slaan vlak voor het aanbreken van de zomer. Het actuele aanbod is te bekijken op onderstaande website.

Ritchie Bros.
www.rbauction.nl/moerdijk