Van container naar ‘containerbar’

Artikel delen

Om de veelzijdigheid van haar nieuwe pop-up bar gemaakt van een gerecyclede zeecontainer te bewijzen, vervoerde de Canadese prefab-huizenbouwer Honomobo de bar over met sneeuw bedekte heuvels in de Canadese Rockies. Het team bracht de dag door op de berg en gebruikte de containerbar om iets te drinken, te ontspannen, spelletjes te spelen en te genieten van een adembenemend uitzicht op de besneeuwde toppen.

De Honomobar is modulair, gemakkelijk te transporteren en kan overal in Noord-Amerika worden afgeleverd. Een tijdelijke pop-up bar voor geïmproviseerde bijeenkomsten georganiseerd in achtertuinen, bij het zwembad en dus ook voorfeestjes hoog in de bergen.

Elke containerbar meet 2,5 bij een kleine vier meter en beschikt over een hydraulische arm die het hoofdvenster opent. Binnenin scheppen een rood verlicht paneel en houten afwerking een traditionele sfeer. Een uitkragende cederhouten overhang biedt bescherming aan de gasten, terwijl een zwart aluminium rolluik de bar veilig vergrendelt nadat de laatste ronde alweer even geleden was. Prijskaartje: een kleine 20.000 Dollar.

Bron: Dwell Beeld: Honomobo


Gratis BouwTotaal Nieuwsbrief

Actualiteit, rubrieken met praktische informatie, inspiratie en meer: abonneer je gratis op de BouwTotaal nieuwsbrief!

Nieuwsbrief