Eenvoudiger inspectiebeheer met de nieuwe FLIR InSite-app

Artikel delen

FlIR introduceert FLIR InSite: een nieuwe mobiele app en portal voor het centraal structureren van klantgegevens en gegevens van thermische inspecties. Via de app zijn deze gegevens eenvoudig te openen, beheren en delen. De app is ideaal voor elektriciens, installateurs en professionele thermografen. Hiermee kunnen zij namelijk hun inspectievoorbereiding verkorten, hun efficiëntie vergroten en sneller resultaten behalen.

De FLIR InSite-app helpt gebruikers hun werkzaamheden efficiënt in te plannen en voorbereiden voordat ze aan de inspectie van die dag beginnen. De app werkt naadloos samen met warmtebeeldcamera’s en apparatuur van FLIR en verzamelt alle beelden en gegevens die nodig zijn voor een inspectierapport. Dit maakt administratieve werkzaamheden meteen minder belastend. Voor rapportagedoeleinden geeft de app updates in real-time. Ook levert de app beelden, inspectiegegevens en rapporten via een beveiligde en persoonlijke klantenportal.

De app zit boordevol functies, waaronder een klantregister voor klantaccounts, -locaties en -bedrijfsmiddelen. Daarnaast maakt de app het eenvoudiger een optimale inspectieroute te plannen en is verbinding mogelijk met meters op basis van METERLiNK-technologie en warmtebeeldcamera’s. Zo worden foto’s en gegevens onmiddellijk gekoppeld aan het geïnspecteerde bedrijfsmiddel. Na de inspectie kunnen beelden, inspectiegegevens en aanbevelingen via de beveiligde FLIR InSite-klantenportaal worden gedeeld met een team, de klant of iedereen die zich op de portal heeft geabonneerd. Binnen FLIR InSite worden alle gegevens tevens gestructureerd opgeslagen voor snelle toegang tot statusberichten over alle elektrische bedrijfsmiddelen.

De FLIR InSite-app is gratis te downloaden via de Apple App Store en de FLIR-website. Ga voor meer informatie naar www.flir.eu/InSite