Nieuwe gipsspuitmachine: ‘in turbotempo meters maken’

Artikel delen

Sinds dit voorjaar verwelkomt Knauf een nieuwe machine in het assortiment: Knauf PFT Ritmo L Turbo. Met een machine werken is niet alleen beter voor het lichaam, maar je maakt ook nog eens in minder tijd meer meters. Met de Ritmo L Turbo gaat dat nu nog sneller en gemakkelijker. “In turbotempo meters maken”, aldus de leverancier.

De opbrengst van de Ritmo L Turbo is maar liefst 40% hoger dan zijn voorganger de Ritmo L. Daarnaast is de Ritmo L Turbo een lichte machine. Ter vergelijking: de opbrengst is ongeveer hetzelfde als een G4-machine, echter is de Turbo wel twee keer zo licht. Je kunt hem dan ook met één man bedienen.

De Ritmo L Turbo wordt standaard geleverd met een opzetbak. Hier passen 4 zakken materiaal in, waardoor je de machine minder snel hoeft bij te vullen. Ook is het mogelijk de machine uit te breiden met stofafzuiging. Een 20 meter slang kan eenvoudig aan de machine worden gekoppeld, zodat je er een grote afstand mee kan afleggen of deze boven kan gebruiken.

Investeren in een gipsspuitmachine kan een extra belastingvoordeel opleveren. De Ritmo L Turbo valt in de investeringscategorie €2.301 tot en met €56.642. Bij een investering in deze categorie geldt een investeringsaftrek van 28%. Dit levert dus een flinke ‘korting’ op. Benieuwd naar de voorwaarden van deze belastingregeling? Vraag het na bij je boekhouder of kijk op de website van de Belastingdienst.

Knauf
www.knauf.nl/turbo