fbpx

Nu ook Tiny House producten op TinyFindy

Artikel delen

Vanaf heden kun je op TinyFindy zoeken naar producten voor Tiny Houses, zoals installaties, meubels en bouwmaterialen. Met deze toevoeging van de aanbodmogelijkheden is TinyFindy meer dan ooit ‘the place to be’ wanneer je met de realisatie van je eigen Tiny House bezig bent. Voor leveranciers van Tiny House producten bieden we nu een interessante mogelijkheid hun producten en diensten direct bij de juiste doelgroep aan te bieden. Het aanbod in Tiny House producten neemt toe naarmate de Tiny House beweging groeit in Nederland, en groeien doet hij zeker!

Een groeiende markt

TinyFindy is sinds de lancering in december 2017 goed bekend geraakt in Nederland en zelfs daarbuiten. Er staat steevast een variatie aan Tiny Houses en kavels voor Tiny Houses op de website en we hebben er een rotsvast vertrouwen in dat het aanbod zal gaan uitbreiden. De berichten van gemeenten die Tiny House woonprojecten faciliteren blijven binnenstromen en het Tiny House concept blijft een populair onderwerp in de media. Ook bij woningbouwcorporaties neemt de interesse in de compacte duurzame huisjes toe, waardoor de mogelijkheden om een Tiny House te huren in de nabije toekomst zeker zullen toenemen. Een ontwikkeling die door veel aspirant Tiny House bewoners wordt toegejuicht.

TinyFindy ontwikkelt zich verder

We zitten dan ook niet stil en kijken naar mogelijkheden waarop TinyFindy de Tiny House beweging in Nederland en daarbuiten nog meer van dienst kan zijn. Vanaf 5 juli hebben we daarom de opties voor het plaatsen van een aanbod uitgebreid met drie categorieën:

  • Installaties
  • Bouwproducten
  • Interieur

Wanneer je met de bouw van je Tiny House bezig bent dan heb je heel wat uit te zoeken, welke producten passen het beste bij jou en jouw manier van wonen? Het is niet meer dan logisch dat je ook voor die producten en diensten op TinyFindy terecht kunt. Leveranciers van Tiny House gerelateerde producten en diensten kunnen via het plaatsen van een zeer voordelig ‘aanbod’ op TinyFindy een advertentie plaatsen en makkelijk in contact komen met hun doelgroep. Denk aan zonnestroom installaties, isolatiemateriaal, gevelbekleding, geisers en kachels, slimme interieuroplossingen zoals slaapbanken en nog veel meer.

Kortingsactie

Om de uitbreiding van de aanbod categorieën te vieren hebben we tot 1 september een kortingsactie voor je: bij het plaatsen van een aanbod op TinyFindy van 8 of 16 weken ontvang je een korting van € 8,95. Je betaalt dan voor 8 weken slechts € 7,- i.p.v. € 15,95, en voor een pakket van 16 weken maar € 20,- i.p.v. 28,95. Vul de kortingscode ‘tinyhouseproducten’ in bij het afrekenen op de site. Deze actie geldt overigens voor alle categorieën. Niet alleen installaties, bouwproducten en interieur maar dus ook voor Tiny Houses en kavels voor Tiny Houses. Een aanbod plaatsen op TinyFindy kun je heel gemakkelijk zelf doen, ga naar ‘aanbod plaatsen’ waar je stap voor stap wordt uitgelegd hoe dat werkt. Je kunt vandaag nog jouw product of dienst toevoegen aan TinyFindy!

www.tinyfindy.nl