fbpx

De aangewezen compacte heftruck voor menig bouwbedrijf

Artikel delen

Notenboom Techniek biedt met de AUSA heftruck C150H een interessante machine voor bouwbedrijven. Met name ploegen metselaars, voegers en blokkenlijmers ervaren de voordelen van deze semi-industriële heftruck voor ruw terrein. Richard Notenboom van AUSA Importeur Notenboom Techniek: “De heftruck is compact, wendbaar en licht van gewicht. Ideaal voor het vervoeren van lading op veeleisende terreinen en in smalle ruimten. Omdat de machine op een aanhangwagen meekan, maakt het bouwvakkers zelfstandiger. Je eigen materieel achter de bestelbus meenemen, profijtelijk voor de hoofdaannemer die minder rompslomp ervaart.”

Deze machine heeft een laadhoogte tot 4 meter en laadvermogen tot 1500 kg. “Eenvoudig stenen bijrijden en op de steiger zetten. Wil je een zwaardere uitvoering? De range gaat tot de C500H met 5 ton laadvermogen. De compacte C150H is juist interessant vanwege het makkelijke transport naar de bouwplaats. Met nog een serie andere pluspunten, zoals het kantelen van de cabine voor toegankelijk onderhoud, het ergonomisch comfort en de uitstekende prestaties van de hydrostatische transmissie met de permanente 4WD Compen®. Dit zorgt voor grote duw- en trekkracht, ook op het zwaarste terrein. De grote diameter en breedte van de banden met een grote bodemvrijheid waarborgen een grote veiligheid, grip en stabiliteit voor het rijden over hindernissen bij vollast. Ballonbanden aan de voorzijde genereren een uitstekende stabiliteit van lasten op de vorken. Er is een brede variëteit hulpstukken beschikbaar om de werkzaamheden aan te passen aan elke behoefte.”

“Koop of lease, alles is mogelijk. Daarnaast bieden wij gaarne instructies, toolboxen, certificaten en keuringen om de gebruiker veilig te laten werken. De heftruck is echter superveilig en nodigt vanzelf uit tot verantwoord gebruik.”

Informatie: www.ausa-verreiker.nl/heftruckserie