Staat dé vakbeurs van Noordoost Nederland al in uw agenda?

Artikel delen

Op 9, 10 en 11 oktober 2018 vindt alweer de 21ste editie van Bouw Compleet in combinatie met S.G.A. Vakdagen plaats. Dé vakbeurs in Noordoost Nederland waar alle bouwtechnieken, noviteiten van gereedschappen en bouwmaterialen worden gepresenteerd. Het is de ontmoetingsplek om inspiratie op te doen om uw werk nog efficiënter uit te kunnen voeren. U weet na een bezoek aan de vakbeurs wat er speelt in uw vakgebied.

Wat kunt u verwachten op Bouw compleet?

Exposureplein voor Ruwbouw & Beton

In hal 1 presenteren exposanten producten op het ‘exposureplein’ voor ruwbouw en beton. Op dit ‘exposureplein’ hebben diverse exposanten producten geassembleerd, zodat u kunt zien hoe de producten verwerkt worden. Ook worden er op het ‘exposureplein’ demonstraties gegevens, welke relatie hebben met ruwbouw en beton. De wereld van beton is breed, uitdagend en blijft helemaal klaar voor de toekomst en krijgt daarom ook een prominente plek op de beursvloer.

Huis voor Interieurbouw

In hal 4, welke grenst aan hal 5 wordt een ‘huis’ neergezet, waar exposanten producten demonstreren. Denk hierbij aan: wanden die worden toegepast in woonkamers, maar ook geschikt zijn in vochtige ruimtes, zoals badkamers. Een prachtig voorbeeld is de wand- en plafondpanelen van Smartpanel van Dijkmans Interieur. Een Scandinavisch product, waarmee u in een korte tijd een nieuwe ruimte creëert met een eigentijdse look & feel. Dijkmans Interieur gaat dan ook een prominente rol innemen in het ‘Huis van Interieurbouw’.


Straat voor de tegelzetter

In hal 5 wordt een ‘straat’ gecreëerd voor de tegelzetter, waar de branchevereniging Bovatin en exposanten uit de tegelzettersbranche zijn vertegenwoordigd. Deze ‘straat’ grenst aan Schilder-, Glas- en Afbouw vakdagen. Segmenten welke vertegenwoordigd zijn in de ‘straat voor de tegelzetter’ zijn: tegellijmen & voegmaterialen, kitten, plaatmateriaal, goten & profielen en tegelhandelaren.

Opening met The New Builders

In samenwerking met de beursorganisatie van Bouw Compleet gaan The New Builders om 12:30 uu de vakbeurs op een feestelijke wijze openen. Voorafgaand aan de opening wordt kort ingegaan op de samenwerking die we zijn aangegaan met de The New Builders. Ook delen zij graag met u hoe zij de beursdeelname tot een succes maken. Een inspirerend verhaal, die u niet wilt missen.

Pubquiz

In samenwerking met Volandis en Savantis wordt op dag 2 en 3 een Pubquiz georganiseerd in de Pub van Bouw Compleet, waar het thema ‘veilig werken’ centraal staat. In de bouw worden er uiteenlopende maatregelen genomen om risico’s zoveel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken. In de Pubquiz besteden zij hier op een ludieke wijze aandacht aan. Een ander onderwerp dat belicht wordt op de beurs is het oplopend personeelstekort.

Voor meer informatie

Houd onze website in de gaten voor de laatste updates over Bouw Compleet bouwcompleet-hardenberg.nl en vraag vandaag nog uw gratis e-ticket aan via www.evenementenhal.nl/bouwsga-hb met registratiecode 61800014159