fbpx

Tiny House producten op TinyFindy

Artikel delen

Vanaf heden kun je op TinyFindy (tinyfindy.nl) zoeken naar producten voor Tiny Houses, zoals installaties, meubels en bouwmaterialen. Het aanbod in Tiny House producten neemt toe naarmate de Tiny House beweging groeit in Nederland.

TinyFindy is sinds de lancering in december 2017 goed bekend geraakt in Nederland en zelfs daarbuiten. Er staat steevast een variatie aan Tiny Houses en kavels voor Tiny Houses op de website. De berichten van gemeenten die Tiny House woonprojecten faciliteren blijven binnenstromen en het Tiny House concept blijft een populair onderwerp in de media. Ook bij woningbouwcorporaties neemt de interesse in de compacte duurzame huisjes toe, waardoor de mogelijkheden om een Tiny House te huren in de nabije toekomst zeker zullen toenemen. Vanaf 5 juli zijn daarom de opties voor het plaatsen van een aanbod uitgebreid met drie categorieën:

• Installaties
• Bouwproducten
• Interieur

Wanneer je met de bouw van een Tiny House bezig bent dan heb je heel wat uit te zoeken. Welke producten passen het beste bij jou en jouw manier van wonen? Leveranciers van Tiny House gerelateerde producten en diensten kunnen via het plaatsen van een zeer voordelig ‘aanbod’ op TinyFindy een advertentie plaatsen en makkelijk in contact komen met hun doelgroep. Denk aan zonnestroom installaties, isolatiemateriaal, gevelbekleding, geisers en kachels, slimme interieuroplossingen zoals slaapbanken en nog veel meer.

Een aanbod plaatsen op TinyFindy kun je heel gemakkelijk zelf doen. Ga naar ‘aanbod plaatsen’ waar je stap voor stap wordt uitgelegd hoe dat werkt. Je kunt vandaag nog jouw product of dienst toevoegen aan TinyFindy.