Zelf een complete vloer berekenen met nieuwe DUOFOR app

Artikel delen

Vloerenfabrikant en –leverancier Duofor introduceert de DUOFOR app waarmee gebruikers voor het eerst hun eigen renovatievloer kunnen berekenen. De app bevat verschillende rekenmodules en verwerkingsadviezen, die de voorbereiding en uitvoering eenvoudiger en sneller moeten maken.

Met de DUOFOR app kan de gebruiker snel en eenvoudig verschillende vloersystemen berekenen. Wanneer de afmeting van de betreffende ruimte ingevuld worden, berekent de app de complete materiaalhoeveelheid voor het Combifor vloersysteem en kunnen de berekende materialen direct vanuit de app besteld worden.

Daarnaast controleert de app meteen of de geplande zwaluwstaartplatenvloer of Combifor vloersysteem voldoende sterk wordt. Voor een nauwkeurigere berekening maakt de app onderscheidt tussen een Combifor systeem met mortelafwerking en houten topvloerafwerking.

Tijdens de montage kan de verwerker de instructievideo en verwerkingstips oproepen en stap voor stap de montage van het vloersysteem bekijken. Wie zijn vragen liever persoonlijk stelt, kan vanuit de app ook rechtstreeks het Duofor team contacteren.

De DUOFOR app is beschikbaar voor Apple IOS en Android en vanaf nu te downloaden in de Play Store en de App Store.