Afdichten, lijmen en ontkoppelen met 1 product

Artikel delen

Kiwitz LMN 920 is een echte ‘probleemoplosser’. Bij vrijwel alle kritische ondergronden of specifieke toepassingen kan Kiwitz LMN 920 uitkomst bieden. Kiwitz LMN 920 heeft een superieure kleefkracht, is zeer flexibel en kan in 1 bewerking worden aangebracht als afdichting- én lijmlaag voor tegelwerk.

Dit product bestaat uit 2 componenten: een poeder en een vloeistof. Door deze goed te mengen, ontstaat een pasteuze mortel welke goed is te verwerken en die vervolgens temperatuuronafhankelijk uithardt. De mortel is daarmee uitermate geschikt voor projecten die onder tijdsdruk staan én projecten waarbij er sprake is van lage temperaturen.

Kiwitz LMN 920 wordt onder meer toegepast bij zwembaden, terrassen en balkons. Door de hoge kleefkracht en elasticiteit is deze geschikt op diverse kritische ondergronden zoals jonge cementdekvloeren, beton- en hout ondergronden. Kiwitz LMN 920 is in uitgeharde toestand waterdicht, vorst-, UV- en verouderingsbestendig.

Met Kiwitz LMN 920 kunnen uiteenlopende situaties in nieuwbouw en renovatie uiterst effectief en efficiënt worden uitgevoerd. Het is niet langer een noodzaak om traditioneel te werken: meerdere lagen over elkaar die allen te maken hebben met uithardingstijden, bovendien wordt 1 arbeidsgang bespaard.

Kiwitz
www.kiwitz.nl