fbpx

Designradiator creëert ruimte

Artikel delen

Met het nieuwe ontwerp Niva Bath bewijst Vasco dat wooncomfort in een klein hoekje kan schuilen. Deze designradiator staat op 30 cm van de badkamermuur en creëert zo ruimte voor meer functionaliteit. Met de geïntegreerde accessoires, zoals een kledinghaak en leggers, verrast Vasco met meer dan een stijlvolle warmtebron.

Wat als we nu eens afstapten van de trend om verwarmingstoestellen zo dicht mogelijk tegen de muur te plaatsen? Vanuit deze gedachte ontstond Niva Bath, geïnspireerd op de succesvolle klassieke Niva-radiator: een eyecatcher met ruimte voor hetgeen je nodig hebt na een verkwikkende douche.

De nieuwe badkamerradiator staat op ruim 30 cm van de wand waardoor er aan de achterzijde van de radiator ruimte ontstaat voor meer functionaliteit. Niva Bath is zo de ideale hulp om handdoeken te drogen of pyjama’s voor te verwarmen; het slimme Vasco ontwerp heeft een geïntegreerde kapstok en leggers, volledig uit het zicht. Alleen de onderste brede legger en de telescopische roestvast stalen steun moeten aan de wand worden bevestigd.

Niva Bath vormt zo een uitstekende combinatie van design en functionaliteit. Johan Jame, Product Manager Radiatoren bij Vasco: “We benutten onze badkamer steeds vaker als privéwellness. Functionaliteit en vormgeving staan garant om de juiste sfeer te creëren. Die sterke verbondenheid met de behoeften van de gebruiker en zijn leefwereld behoort tot onze visie en dat heeft Vasco nu dus vertaald naar Niva Bath.”

Niva Bath is verkrijgbaar in 55 kleuren: van elegant wit via mosgroen tot meloengeel als smaakvolle blikvanger. De leggers zijn in zwart (RAL 9005) en wit (S600) beschikbaar, goed voor een sierlijke of stoere look.

Vasco
www.vasco.eu