fbpx

Glasramen of architectonisch beton optimaal beschermen

Artikel delen

Activiteiten op een bouwplaats brengen risico’s op schade met zich mee, bijvoorbeeld bij architectonisch/zichtwerk beton of glasramen. Dé veelzijdige oplossing om deze gevoelige materialen te beschermen is Omniguard 110 NP beschermfolie van Hakron.

Omniguard droogt in korte tijd op tot een afpelbare, flexibele en lichtdoorlatende beschermfolie. Het achteraf verwijderen gebeurt handmatig, zonder achterblijvende lijmresten. Omniguard voorkomt vervuiling en is erg stevig (het scheurt niet snel, flappert niet en waait niet weg). De met Omniguard beschermde ramen en deuren kunnen gewoon open en dicht gedaan worden terwijl de folie er nog op zit.”

Omniguard is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het beschermt niet alleen tegen krassen, maar bijvoorbeeld ook tegen vonken van slijpschijven, cementspatten en uitlogingen, gevelreinigers en zandstralen, pleister- en gevelafwerking. Hakron biedt het losse product met technische ondersteuning aan. Daarnaast is compleet ontzorgen mogelijk: deskundig aangebracht door dochteronderneming Innofix B.V., met optioneel verwijdering van de folie na afloop van het werk.”

Op www.hakron.nl zijn zowel het productblad (PIB) als de veiligheidsbladen (VIB) te downloaden.