Houtrotvrije hekwerkmontage met DJP-IsoFix

Artikel delen

Franse balkons en doorvalbeveiligingen kunnen nu veilig, eenvoudig en blijvend duurzaam worden bevestigd aan houten kozijnen. Daarvoor heeft Kreunen Kunststoffen – bekend van DTS Dorpels – de DJP-Isofix plugmantel ontwikkeld, die voorkomt dat er contact is tussen het metaal en hout.

Dat zorgt voor een waterdichte afdichting, waardoor vochtintreding, inwendige condensatie en houtrot definitief tot het verleden behoren. Dankzij de RVS A4-kwaliteit is de bevestiging altijd corrosievrij, zelfs in kustgebieden.

Voor nieuwbouw kunnen in de timmerfabriek de montagepunten al worden voorbereid, zodat bij aankomst op de bouw het kozijn direct gereed is voor hekwerkmontage. Op de bouw worden de draadeinden in de plug gedraaid, zonder kans op houtsplijten dankzij de unieke vormgeving van de plug.
De plug kan ook ter plekke worden aangebracht, ideaal bij renovaties. Dat gebeurt met behulp van een DJP-IsoFix-boormal; daarbij is niet meer nodig dan een boormachine en lijm. De boormal heeft
twee in hoogte verstelbare boorposities en aan de onderzijde een aanslag die in de dag wordt geplaatst.
Zo kan men de boorgaten aanbrengen op de juiste plaats.
Het systeem, inclusief de verbinding op de bouw, is gecertificeerd volgens SKH beoordelingsrichtlijn BRL 0801, waardoor garanties behouden kunnen blijven.

DJP staat voor Dutch Joinery Products (Nederlandse producten voor de timmerindustrie.) Naast het DJP-Isofix systeem zijn er nog: DJP Profix (Komo gecertificeerde kozijnverbinder), DJP Omni Joint (kozijnverbinder Single Part Productie) en DJP Profiles (Durodeen profielen).

Kreunen Kunststoffen
www.djp-kozijnproducten.nl