Stel al uw vragen aan experts!

Artikel delen

Dit jaar neemt SOPREMA deel aan de Energiebeurs in de Brabanthallen , Den Bosch. Van 9 tot en met 11 oktober kunt u op deze vakbeurs alles te weten komen op het gebied van energie. Denkt u maar aan energiebesparing, duurzame energieopwekking en meer… Thema’s waar ook SOPREMA haar aandacht op vestigt.

Een belangrijke rol voor gevelisolatie

De expert in waterdichting en isolatie stelt isolatieproducten voor die oplossingen aanreiken voor de gehele bouwschil. Denk daarom bij isolatie niet alleen aan het dak, ramen en deuren, maar ook de gevel van uw woning. Wij bieden een breed assortiment thermische isolatie maar ook een gloednieuw assortiment natuurlijke isolatiematerialen op basis van houtvezels: Pavatex. Beide productgroepen hebben zo hun eigen voordelen om uw energieverbruik af te laten nemen.
Wist u dat vanaf 2021 elke nieuwbouwwoning verplicht ‘bijna-energieneutraal’ of BENG moet zijn? Daarbij speelt een uitstekende thermische isolatie een belangrijke rol. Een perfecte oplossing is Sopratherm Alu. Deze PUR isolatieplaat heeft een hoge thermische weerstand en is eenvoudig te verwerken. Op onze stand ontdekt u meer!

Pavatex, de cirkel van duurzaamheid

Het productieproces van PAVATEX, de natuurlijke isolatie op basis van houtvezel, bestaat zo veel mogelijk uit hernieuwbare energiebronnen. De verwerking van de isolatieplaten vereist minder energie dan de productie van andere bouwmaterialen. Bovendien heeft houtvezelisolatie van nature een hoge isolatiewaarde (lambdawaarden 0,036 w/mK tot 0,047 w/mK) die uw energiefactuur zeker ten goede komt. De houtvezelisolatieplaten hebben ook bijzonder goede akoestische eigenschappen door hun hoog gewicht en poreuze structuur. Zo geniet u van een aangenaam binnenklimaat en ondervindt u geen hinder van storende geluiden buitenaf.
Onze experts verwelkomen u graag op stand 03-C069 voor al uw vragen omtrent energieneutraal bouwen en de juiste thermische en/of natuurlijke isolatie. Tot dan!

SOPREMA neemt deel  aan de Energiebeurs in de Brabanthallen , Den Bosch. Van 9 tot en met 11 oktober 2018

Een goede voorbereiding? Vraag alvast een brochure aan.

Gratis BouwTotaal Nieuwsbrief

Actualiteit, rubrieken met praktische informatie, inspiratie en meer: abonneer je gratis op de BouwTotaal nieuwsbrief!

Nieuwsbrief