Bouwplaten XL & XXL

Artikel delen

Door het succes van de inloopdouche is de vraag naar scheidingswanden ook flink gestegen. Aangezien efficiëntie steeds belangrijker wordt in de bouw, heeft wedi een uitstekende oplossing ontwikkeld met de bouwplaten XL & XXL.

Binnen 30 minuten kun je een wand al moeiteloos plaatsen en de stabiliteit van de wand doet zeker niet onder voor een gemetselde muur. En na 1 dag kan er getegeld worden. Als dat geen tijdsbesparing is. De Arbo zal ook blij zijn met je keuze voor wedi. Met een maximum gewicht van slechts 13,8 kg voor de grootste wedi bouwplaat XXL, ben je verzekerd van een lichte en eenvoudige verwerking. Zwaar werk is verleden tijd.

De platen zijn beschikbaar in breedtes van 90 en 120 cm en een scheidingswand is al mogelijk met een dikte van 50 mm. De hoogte is 250 cm. Door de breedte van de platen zijn de naden minder kwetsbaar aan de wand en vloer.

Zoals met alle oplossingen van wedi heeft de klant een gegarandeerd 100% waterdichte en warmte-isolerende oplossing. Voor de juiste hechting wordt de bouwplaat aan de wand en vloer verlijmd met wedi 610 lijm en afdichtmiddel. De wedi bouwplaat heeft een blauwe kern van (H)CFK-vrij geëxtrudeerd polystyreen hardschuim. Hierdoor is de wedi bouwplaat de ideale ondergrond voor alle soorten tegels en pleisterwerk. De blauwe XPS-kern blijft ook bij eventuele beschadigingen volledig functioneel.

wedi
www.wedi.nl