Rode toren in het bos

Artikel delen

De Red Tower is een toren van 3 bij 3 meter die veel groter aanvoelt dan zijn strakke vierkante meters. Dit dankzij een verticaal ontwerp, veel glas en de omgeving van afgelegen wildernis in Ontario, Verenigde Staten. Met een ruim buitenterras is het de perfecte locatie voor iedereen die wil genieten van alles dat de natuur te bieden heeft.

Omgeven door weelderig bos, bevindt de toren zich op een kleine heuvel met een groot buitenterras. Het terras dient als de belangrijkste ‘woonkamer’ voor de retraite. Binnen is de woonruimte compact, maar ruim genoeg voor twee gasten. Het interieur is voorzien van houten vloeren en muren waardoor de ruimte een warme uitstraling heeft.

Op de eerste verdieping kunnen gasten gebruikmaken van een comfortabele lounge en een kitchenette met een broodrooster,kookplaat en een magnetron.De slaapkamer bevindt zich op het tweede niveau en is voorzien van een tweepersoonsbed met beddengoed. Voor persoonlijke verzorging is er een bijgebouw met een buiten wastafel en een douche in de buitenlucht.

Het rustieke toevluchtsoord is ideaal voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.Het gebied waar de rode hotspot zich bevind, staat bekend om zijn schilderachtige landschappen met glooiende heuvels en bossen. In het gebied zijn tal van wandel- en fietspaden. Op een klein half uur rijden vindt de bezoeker Lake Ontario. Glamping zonder tent, maar wel heerlijk back to basic!

Bron: Glamping Hub Fotografie: Glamping Hub

Gratis BouwTotaal Nieuwsbrief

Actualiteit, rubrieken met praktische informatie, inspiratie en meer: abonneer je gratis op de BouwTotaal nieuwsbrief!

Nieuwsbrief