Vakbeurs PREFAB inspireert

Artikel delen

Na een succesvolle eerste editie in oktober 2019, werkt beursorganisator 54events al weer enkele maanden aan het vervolg: PREFAB 2020. Plaats en moment van handeling zijn de Brabanthallen in Den Bosch, van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober.

Foto: Mario Ruiz (www.studio9photography.nl)

PREFAB is de vakbeurs die zich volledig richt op off-site bouwen en renoveren. De koplopers delen hier knowhow en oplossingen die bijdragen aan efficiëntie, foutloosheid en duurzaamheid. PREFAB dient als platform ter kennisdeling en inspiratie: het toont de nieuwe manier van bouwen.

In de beurstheaters gaat het over thema’s als digitalisering, hoogbouw en gestapeld en circulair bouwen. Ook faalkostenreductie, efficiency, ‘anders werken’ en off-site komen voorbij. Het kennisprogramma inspireert! PREFAB is hét terrein voor professionals op zoek naar kennis en leads.

Meer informatie, bijvoorbeeld over deelnemen aan de vakbeurs PREFAB, vindt u hier.