Overzicht in renovatieprojecten dankzij digitale planning

Artikel delen

In een renovatieproject loop je regelmatig tegen onvoorziene problemen op. Plotseling asbest tegenkomen, een bewoner die vergeten was dat de renovatie gepland stond of onwerkbaar weer. Met als gevolg dat de planning aangepast moet worden. Dan is het handig wanneer de planning digitaal staat en deze wijzigingen automatisch worden gecommuniceerd met de betrokken partijen.

Door een digitale planning in KYP Project te hanteren zijn alle partijen direct op de hoogte van eventuele wijzigen en heeft zo iedereen altijd een actuele planning bij de hand.
Het werken met KYP Project begint tijdens de dagstart. Je opent de planning op een scherm in de ochtend en je ziet direct met het team van die dag welke taken er afgerond moeten worden. Je creëert overzicht in het project door de planning dagelijks bij te houden en aan te geven welke taken van de dag gereed zijn. Zo is het bij de volgende dagstart direct helder wat er nog moet gebeuren, welke woningen afgemeld zijn en in welke woningen nog punten openstaan.

Wanneer meerdere renovatieprojecten tegelijk gerealiseerd worden biedt KYP Project een gratis capaciteitsplanning. Filter in de planning op persoon, taak of periode en krijg snel een overzicht waar je ziet hoe de capaciteit ervoor staat over alle lopende projecten. Plan sneller, breng makkelijk wijzigingen aan en communiceer met je collega’s.

KYP Project
www.kypproject.nl