fbpx

Lezerstest

Producten
Artikel delen

Wil jij ook werkkleding testen?

Wellicht ben je enthousiast geraakt door de testen van gereedschappen in BouwTotaal. Dan is er goed nieuws: je kunt nu ook werkkleding testen! Ben jij zpp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer en wil je ook graag werkkleding testen? Meld je dan aan als kandidaat tester. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de aangeboden werkkleding en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Daar maken we dan een mooi artikel in BouwTotaal van. De geselecteerde tester mag de werkkleding na afloop houden! Deze keer: de nieuwe denim werkbroek met holsterzakken van Snickers Workwear, onderdeel van de Hultafors Group.

De duurzame en flexibele denim werkbroek met holsterzakken en slim fit design is geschikt voor dagelijks gebruik. Stretch panelen zorgen voor veel bewegingsvrijheid en comfort. Deze slim fit flexibele denim werkbroek is ontwikkeld voor intensieve werkomstandigheden. Slijtvaste denim stof in combinatie met body-mapped stretch panelen bieden duurzaamheid en bewegingsvrijheid, terwijl de volgens EN 14404 gecertificeerde kniebescherming (KneeGuard™ systeem) voor een betrouwbare bescherming zorgt. Holsterzakken met ritsvak zorgen voor gemakkelijke en flexibele opslag. Daarnaast zijn de broeken voorzien van gereedschapshouders en een stretch CORDURA® cargozak met ritsvakken.

Wil jij testen?

Ben jij enthousiast en wil je deze werkbroek testen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar redactie@bouwtotaal.nl, onder vermelding van test Denim Werkbroek+ met Holsterzakken.

BouwTotaal