Aanraakvrije wc-bedieningsplaat voorkomt besmetting

Artikel delen

Met de wc-bedieningsplaat TECElux Mini wordt dankzij de aanraakvrije bediening besmetting en overdracht van bacteriën en virussen voorkomen. Daarbij combineert deze wc-bedieningsplaat maximale hygiëne met een hoogwaardig design.

De werking is heel eenvoudig. Een sensor herkent wanneer een persoon in de buurt van het toilet komt, waardoor de contouren van de “bedieningstoetsen” oplichten. De spoeling activeert men door een hand voor de toetsen te bewegen. De verlichte toetsen zijn ook handig als oriëntatie s ‘nachts.

De glasplaat van de TECElux Mini heeft geen naden en is slechts 8 mm diep. Met een speciaal inbouwraam kan de bedieningsplaat volledig vlak in een wand worden ingebouwd. De TECElux Mini kan probleemloos op alle TECE inbouwreservoirs worden toegepast en is leverbaar in het wit en zwart. Optioneel te combineren met een inworpschacht voor reinigingstabletten, die zorgen voor extra hygiëne en fris water.

Bespaart 50 % water

De kleine spoeling is altijd 3 liter, de volspoeling is op de spoelklok instelbaar op 4,5/6/7,5 of 9 liter. Dankzij deze waterbesparende duospoeltechniek wordt meer dan 50 % water bespaard.

https://www.tece.com/nl/wc-bedieningsplaten/tecelux-mini-bedieningsplaat