Slim en snel bevestigen met nieuw schroefanker

Artikel delen

TOGE is dé Duitse fabrikant van hoogwaardige schroefankers. De schroefankers van TOGE zijn per stuk inductief gehard en combineren een snelle montage met een uitmuntende belastbaarheid en een minimale plaatsingsdiepte.

Naast de bestaande uitvoeringen van schroefankers heeft TOGE nu ook een nieuw type: TSM L. Uniek hieraan is de minimale plaatsingsdiepte. Na het voorboren, slechts 30 mm, wordt de betonschroef met een accuschroef-/boormachine geplaatst. Een ideale oplossing als je niet te diep mag boren i.v.m. wapening
Een groot voordeel is dat je dit schroefanker kan vastzetten met een accuschroef en daardoor geen slagmoersleutel meer nodig hebt. Met het TOGE schroefanker bevestig je nu nog slimmer en sneller!

Hemmink
www.hemmink.nl