Totaalleverancier in gevelisolatiesystemen

Artikel delen

Als veelzijdige bouwpartner begrijpt Bremax Bouw de waarde van efficiënt werken. Met het totaalpakket kan het bedrijf ontzorgen bij alle facetten op het gebied van gevelisolatiesystemen. Dankzij de eigen productiehal, de levering van alle benodigde materialen, het toepassen van de eigen systemen met zowel een stuc- als steenstripafwerking is het de complete partner.

Bremax Bouw neemt graag de verantwoordelijkheid een projectgebonden advies te geven voor duidelijke overeenstemming en voorkomen van verrassingen in een later stadium van de bouw. In sommige gevallen passen bepaalde systemen namelijk beter bij de wensen van de opdrachtgever. Adviezen en gedetailleerde calculaties zijn altijd maatwerk per project.
Naast alle benodigde certificeringen wordt er veel waarde gehecht aan projectbegeleiding en kwaliteitsbewaking door professionals, vaak in combinatie met een verzekerde garantie.
Dankzij de zelfontwikkelde machines in de eigen zagerij wordt iedere gewenste steen op maat verzaagd en vervolgens op locatie geleverd. Bremax Steenzagerij heeft een samenwerking opgezet met het Nationaal Ouderenfonds. Per gezaagde steen doneert Bremax aan het fonds, waarmee het bedrijf extra steun wilt geven. Zeker nu, in deze bijzondere periode.

Bremax Bouw
bremaxbouw.nl