fbpx

Krachtpatsers voor in beton

Artikel delen

Boor je regelmatig in beton of steenachtige ondergronden? Met de REX QX4 hamerboren kun je met minimale inspanning een zuiver rond gat boren. De QX4 hamerboren zijn verkrijgbaar in twee varianten. De SDS-plus variant is verkrijgbaar met een diameter van 3,5 tot en met 30 mm en in diverse lengtes (115 tot en met 1000 mm). De SDS-max variant is beschikbaar met een diameter van 12 tot en met 28 mm en in de lengtes 340 tot en met 920 mm.

Optimale krachtoverbrenging

De REX QX4 hamerboor is voorzien van een vol hardmetalen boorkop met 4 snijkanten. Door de scherpe centreerpunt loopt de boor niet weg bij het aanzetten. De boor is bestand tegen herhaaldelijk boren op wapening. De 4 snijkanten zorgen ervoor dat de REX QX4 hamerboor gemakkelijk het beton binnendringt en niet vastloopt.

Minder slijtage

De boor heeft een uniek boorpuntontwerp dat direct doorloopt in 4 grote spiralen. Deze spiralen zorgen voor een snelle afvoer van het boormeel, de hoogste boorsnelheid en minder slijtage. Met de handige slijtage-indicator kun je zien of het boorgat binnen de tolerantie valt voor het plaatsen van ankers.

De langste levensduur

Uniek aan deze boor is de IDS-technologie waarmee de boor een homogene verbinding heeft tussen spiraal en boorkop. De boor is hierdoor beter bestand tegen hoge belastingen en hoge temperaturen.

Meer informatie? Ga naar www.hemmink.nl of neem contact op met één van onze specialisten voor een vrijblijvend advies: +31 (0)38 469 8200 / info@hemmink.nl