fbpx

TOPROCK, the Sound of Systainer

Artikel delen

Het nieuwe bandlid van Festool heet TOPROCK. De krachtige Bluetooth-speaker is geïntegreerd in de Systainer³-deksel en heeft alle voordelen van het Festool Systainer-systeem met een geweldige sound. Met een bereik van 50 meter ideaal voor op de bouwplaats, in de werkplaats of in de vrije tijd.

The Sound of Systainer: de nieuwe TOPROCK Bluetooth® speaker zorgt voor een klankrevolutie op de bouwplaats en in de werkplaats. Verantwoordelijk voor het hoogwaardige hifi-geluid zijn vier in het deksel aangebrachte krachtige neodymluidsprekers in combinatie met twee bassreflexsystemen die hun indrukwekkende bass uit een slim ontworpen resonantiekamer halen. Het resultaat maakt ook veel indruk op veeleisende oren: de nieuwe TOPROCK levert een kristalhelder en volumineus hifi-geluid. Wie in grote ruimtes muziek wil laten klinken, kan eenvoudig twee TOPROCK-speakers met de smartphone koppelen en in een handomdraai van een ruimtevullend stereogeluid genieten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde Bluetooth® 5.0 standaard met TWS (true wireless stereo) technologie.

Zeer eenvoudige bediening – geïntegreerde accu

Naast de klank weet ook de bediening van de compacte speaker te overtuigen: met vier goed bereikbare toetsen kan het geluidsniveau ingesteld en de smartphone of het tablet gekoppeld worden. Alternatief kan het geluidsniveau gemakkelijk met de smartphone geregeld worden. Dankzij de geïntegreerde accu houdt de nieuwe TOPROCK het op gemiddeld geluidsniveau tot wel 10 uur uit. Via de geïntegreerde USB-uitgang kunnen externe apparaten eenvoudig weer opgeladen worden.

Boven muziek – onder gereedschap

Het volle geluid van TOPROCK is altijd inbegrepen. Gereedschappen en accessoires kunnen binnen in de Systainer³ optimaal worden opgeborgen – voor een professionele indruk. Dus boven speelt de muziek en onder is zoals gebruikelijk het gereedschap opgeborgen.

De voordelen van de nieuwe TOPROCK Bluetooth®-speaker:

• De TOPROCK wordt in Systainer³-formaat geleverd – onder gereedschap, boven muziek
• Uitstekend geluid door vier neodymluidsprekers en twee basreflexsystemen
• Bluetooth ® 5 met TWS (true wireless stereo) zorgt voor een ruimtevullend stereogeluid bij de aansluiting van twee TOPROCK-speakers
• Powerbank-functie: USB-uitgang voor het laden van externe apparaten
• Intuïtieve bediening en verlichte toetsen
• Werking met ingebouwde accu of netsnoer

Hifi in Systainer-formaat

Een goed geluid bij het werk is belangrijk, maar het is nog beter als het nieuwe lid bij de rest van de band past: de Bluetooth-speaker TOPROCK is volledig compatibel met alle Systainergeneraties, stofzuigers en heel veel andere systeemaccessoires.

3 jaar geen extra kosten

Uiteraard is de nieuwe TOPROCK voorzien van Garantie all-inclusive na registratie via www.festool.nl/service. Hiermee bent u 36 maanden lang beschermd tegen ALLE reparatiekosten en diefstal. De nieuwe TOPROCK is vanaf september 2020 beschikbaar. Meer informatie vindt u op www.festool.nl.