fbpx

Zelfde kwaliteit, modern jasje

Artikel delen

Met trots introduceert Hemmink de nieuwe huisstijl van de merken REX en UNION. Een nieuwe huisstijl, passend bij het DNA van Hemmink en passend in deze tijd. Een frisse start waarmee Hemmink haar rol als kennispartner op het gebied van hechttechniek, verspanend gereedschap en verankeringssystemen nog beter kan vervullen.

Wat houdt deze wijziging in?

De nieuwe visuele identiteit wordt geleidelijk ingevoerd. De nieuwe huisstijl zie je vanaf september 2020 terug in het logo, marketing- en communicatie-uitingen, de website en de sociale media kanalen. Ook de producten, productverpakkingen en de winkelpresentatie zal geleidelijk in nieuwe huisstijl worden doorgevoerd. Behalve een nieuwe look & feel zal er verder niets gaan veranderen. Nog steeds dezelfde kwaliteit die je van Hemmink gewend bent, maar dan in een ander jasje.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie over de merken REX en UNION op www.hemmink.nl of neem contact op via info@hemmink.nl