fbpx

Breed assortiment vlonderschroeven waarborgt de juiste keuze

Artikel delen

“Dankzij het ruime assortiment vlonderschroeven van Schroeven-online is voor elk project de meest geschikte oplossing voorhanden,” benadrukt Stefan Heijink. “Of het nu om hardhout, grenen, vurenhout of andere materiaal gaat, je wilt dat de vlonderplanken stevig en duurzaam worden vastgezet en dat de vlonderschroef mooi wegvalt in de vlonderplank. Daarbij moet de schroef – bijvoorbeeld met speciale boorpunt – makkelijk aan te brengen zijn en zo sterk zijn dat die niet knapt. Op onze website wordt overzichtelijk omschreven wat de voordelen van de verschillende merken zijn.”

schroef

vlonderEén van de A-merken vlonderschroeven is DYNAPLUS. “Deze zijn van gehard staal en doordoor extra sterk. De Xtreme versie is zelfs tweemaal zo sterk als RVS schroeven. Je hebt geen last meer van schroeven die afbreken tijdens het indraaien. De kleine kop en de kleur zorgen ervoor dat ze mooi in de vlonderplanken wegvallen. De hoge kwaliteit toont zich verder in de AR-coating (anti-roest coating). Ze zijn geschikt voor hardhout, zoals Bankirai, Azobe en Meranti. Het is voor veel projecten de beste keus vlonderschroeven.”

Een ander A-merk is SPAX RVS. “Ook deze vlonderschroeven zijn geschikt voor nagenoeg alle soorten vlonderplanken. Ons advies is om gebruik te maken van de speciaal hiervoor bestemde SPAX trappenboor voor optimaal voorboren en verzinken van de schroefkop in de planken.”

Heijink noemt nog de WOODIES RVS vlonderschroeven, uitermate geschikt voor het aanleggen van vlonderplanken in de tuin. “Deze zijn geschikt voor hardhout, grenen en Douglas vlonderplanken van WOODIES. Daarnaast bieden wij het goede en betaalbare eigen merk van Schroeven Online. Kortom, keuze genoeg en altijd geldt: voor 11.30 uur besteld = vanavond in huis.”

Schroeven Online B.V.
www.schroeven-online.nl