fbpx

Samen verder denken

Artikel delen

Kijken doe je met je ogen, ‘verder kijken’ met je brein. Door de professionele denkkracht van BouWatch en Hillson samen te voegen ontstaat een intelligente én creatieve denktank die slimmer, sneller en (nog) beter in staat is om projecten op de meest effectieve manier te beveiligen. Niet alleen vandaag of morgen, maar ook in de verre toekomst. Als één bedrijf, onder één naam zijn ze sterker, efficiënter en beter.

De razendsnelle technologische ontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving leiden regelmatig tot aanpassingen op bouwplaatsen en andere terreinen. Om vandaag al in te kunnen spelen op de wereld van morgen is denkkracht noodzakelijk.
Innovatie is stevig verankerd in het DNA van beide organisaties. Het koppelen van de twee innovatieve denktanks leidt tot nóg betere denkkracht en een sterke output. Gedreven door de vraag: ‘Hoe maken we het bouwers zo gemakkelijk mogelijk?’, worden in huis snelle, slimme en creatieve oplossingen bedacht, van bewakingssystemen tot toegangscontrolesystemen.

Samen kunnen we meer

Elke bouwplaats, elk terrein en elk project is anders en vraagt om een andere oplossing voor beveiliging en toegangscontrole. Door het samenvoegen van de uitgebreide productportfolio’s is een krachtige organisatie ontstaan. Specialistisch maatwerk is snel, efficiënt en goed geregeld, met alle producten en diensten geleverd vanuit één organisatie, met maar één aanspreekpunt. Dat geeft rust en scheelt tijd.

Het koppelen van jarenlange branche-ervaring, denkkracht én menskracht maakt hen nog sterker en effectiever. “Meer menskracht zorgt voor meer inzicht, slimmere software en meer input vanuit het veld. Dat komt terug in de output van de ontwikkelingen”, legt Pim Rijlaarsdam, Programma Manager Benelux bij BouWatch uit. “Dat is voor de klant heel fijn. Huidige gebruikers merken de verbeteringen en zijn nog meer tevreden. Nieuwe gebruikers stappen makkelijker in. “Voor de klant gezien is het heel fijn dat we deze denkkracht konden bundelen. Samen kunnen we gewoon meer.”

Een samenwerking van toegewijde vakmensen die ervoor zorgen dat je je kunt richten op de zaken die de voortgang van jouw project veiligstellen. Samen vormen ze het nieuwe krachtenveld in de beveiliging van vele tienduizenden terreinen, projecten en bouwplaatsen. Samen beveiligen ze ook graag jouw bezit.

Bouwatch
www.bouwatch.nl