Strakke wand? Zo gepiept.

Artikel delen

Wanneer je een wand gaat uitvlakken en afwerken wil je topkwaliteit. Gisteravond heb je daarom alvast de allerbeste producten in je bus gezet. Hoewel je niet precies weet wat je gaat aantreffen, gebruik je alleen producten waarvan je zeker weet dat je daarmee het beste resultaat bereikt. Zo staat er een stucmortel die in één laag al doet wat hij moet doen.

Meteen beginnen en direct klaar

Een wand uitvlakken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De verbeterde stucmortel Planitop Renderflex breng je aan over nagenoeg alle stabiele ondergronden. Je hoeft de wand alleen maar te bevochtigen en je kunt meteen beginnen met stuken. Het maakt dus niet uit welke situatie je aantreft, met Planitop Renderflex zit je altijd goed. Planitop Renderflex is desgewenst in één laag af te werken en daarmee direct klaar voor de eindafwerking.

Scheurvrij droog in 6 tot 12 uur

Planitop Renderflex is een ‘vezelversterkte’ cementgebonden uitvlakmortel voor het aanbrengen van een stuclaag van 1 tot 30 mm op muren die onderhevig zijn aan vocht, binnen én buiten. Het is een lichtgewicht product en komt in zakken van 20 kg. De uitvlakmortel droogt scheurvrij op in 6 tot 12 uur.  De uitvlakmortel bevat namelijk kleine polystyreenkorrels die voor elasticiteit zorgen, waardoor je stucwerk niet scheurt na droging. De mortel heeft daarnaast een zeer sterke hechting op de meest voorkomende ondergronden. Na vermenging met water, breng je de stuc zeer gemakkelijk aan met een spaan. Wil je ook eens op tijd thuis zijn? Bekijk Planitop Renderflex op mapei.nl.

Mapei
www.mapei.com