fbpx

Bewust Veilig-dag op 30 maart

Artikel delen

‘We blijven erop hameren!’ Dat is de slogan van de zesde Bewust Veilig-dag op woensdag 30 maart. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door brancheorganisaties Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland.

bewust veilig

Natuurlijk is veilig én gezond werken het hele jaar van belang en daarom een vast onderwerp voor bedrijven in de bouw, techniek en onderhoud. Veiligheid is immers de verantwoordelijkheid van de hele sector. Daar wordt op de Bewust Veilig-dag graag bij stil gestaan.

Ook dit jaar komt er een editie van de Bewust Veilig-krant vol met weetjes en quizjes over de verschillende aspecten van veiligheid. Je kunt de krant in verschillende talen downloaden, bijvoorbeeld voor op de bouwlocatie of kantoor. Daarnaast zijn er verschillende online games. En onderschat ze niet, want deze games vereisen behoorlijk wat ervaring, inzicht en behendigheid. Durf jij de uitdaging aan?

Meedoen aan de Bewust Veilig-dag is eenvoudig. Je kunt jouw bedrijf aanmelden via bewustveilig.com. Hier wordt ook bekend gemaakt wanneer de games en de krant beschikbaar zijn.