Introductie: Kabeldoorvoer dubbelwandig isoleren

Artikel delen

De energietransitie is in volle gang! Elke dag worden er warmtepompen, zonnepanelen of andere installaties op het dak geplaatst. Het assortiment kabeldoorvoeren van Anjo kan voor het doorvoeren van de kabels en leidingen van al deze installaties gebruikt worden, voor zowel woningbouw, utiliteit als industrie.

Introductie: Kabeldoorvoer dubbelwandig isolerenAnjo breidt de serie kabeldoorvoeren uit met een dubbelwandig geïsoleerde uitvoering. Met deze kabeldoorvoer kunnen kabels en leidingen waterdicht door het dak gevoerd worden. Door de vorm van de kap is inwateren niet mogelijk. De kabeldoorvoer is praktisch en snel zonder schroeven te monteren.

De nieuwe dubbelwandige, geïsoleerde en hersluitbare kabeldoorvoer is leverbaar in de maten 60 en 100 mm. Deze kabeldoorvoer heeft een fraai uiterlijk en is makkelijk te openen en te sluiten. Ideaal als er achteraf kabels en/of leidingen door het dak gevoerd dienen te worden.

De bijgeleverde plakplaat is dubbelwandig geïsoleerd en dus ongevoelig voor condensvorming.

Daarnaast wordt er een ‘barrière’ meegeleverd, deze zorgt zowel voor een luchtdichte afsluiting als het tegengaan van binnendringen van ongedierte. De plakplaat is damp-en luchtdicht aan te sluiten en is onderdaks te verlengen. De hersluitbare kap is uitgevoerd in PP, zeer sterk en UV bestendig. De plakplaat is voorzien van een vlamvertragende en vlamdovende EPS isolatie en is ook met een PVC-coating leverbaar.

Introductie: Kabeldoorvoer dubbelwandig isolerenEr is bij de ontwikkeling van dit product veel aandacht besteed aan de circulariteit en sustainability. De kabeldoorvoer is opgebouwd uit herbruikbare metalen en kunststoffen en is geheel demonteerbaar. Alle onderdelen zijn volledig te recyclen, met weinig tot geen verlies aan kwaliteit van de grondstoffen.

Alle voordelen van de kabeldoorvoer op een rij:

  • Hersluitbaar
  • Dubbelwandig geïsoleerd
  • Lucht-en dampdicht door ‘barrière’
  • Onderdaks dampdicht te verlengen
  • Ook met PVC coating
  • UV bestendig
  • Ongediertevrij door ‘barrière’
  • Zeer duurzaam en volledig recyclebaar

Anjo
www.anjo.nl