Tekort aan bouwpersoneel? Kies voor dakelementen op maat

Artikel delen

Het tekort aan mankracht op de bouw is een oplopend probleem. Een mogelijke oplossing is prefab-matig bouwen. Prefab-concepten zijn echter vrij kostbaar,  ingewikkeld en vergen veel voorbereidingstijd. De tijdswinst zit vooral in het snel in elkaar zetten op de bouwplaats, maar er is nauwelijks marge voor eventuele fouten, wat het bouwproces weinig flexibel maakt.

De oplossing

Onder de naam SlimFix Flex biedt IsoBouw diverse aanvullende maatwerkoplossingen bij standaard dakelementen. Deze snel leverbare geprefabriceerde maatwerkoplossingen versnellen en vereenvoudigen het bouwproces met behoud van een maximale flexibiliteit op de bouwplaats.  Door voor één of meerdere oplossingen te kiezen kunt u het gemak en de snelheid van verwerken zelf beïnvloeden.

Er zijn diverse Flex-opties: van kleine aangebrachte voorzieningen, zoals een nok- en/of gootafschuining, tot compleet projectspecifieke elementen op maat. Dit laatste betekent dat zonder zaagwerk de losse elementen als een eenvoudige puzzel op het dak kunnen worden gemonteerd, inclusief bijvoorbeeld de afschuiningen voor hoek- en kilkepers.

Binnen deze range zijn diverse tussenstappen mogelijk, zoals bijvoorbeeld een goot- of  boeiverjonging, een dakvenster- of kopgeveloverstek-voorziening en zelfs nestkasten voor de opvang van vogels. Alle Flex-opties worden al in de fabriek toegevoegd aan de dakelementen. Dit betekent dat u op de bouwplaats snel kunt monteren terwijl u een optimale kwaliteit levert.

IsoBouw
www.isobouw.nl