Oriënteren en leren in en om de InfraCampus tijdens de Netwerkdag

Artikel delen

Op 23 juni 2022 organiseert InfraCampus-Stichting IKN weer een Netwerkdag. Vanaf 9.30 uur bent u van harte welkom in InfraCampus Harderwijk (gebouw 150) op het Bouw & InfraPark. Het innovatieve kennispark, waar kennis delen en ontwikkelen centraal staat. Gedurende de Netwerkdag staat het thema ‘Verduurzamen Nederland, hoe houden we het betaalbaar’ centraal. U ontvangt tijdens de dag concrete handvatten voor het verduurzamen van de openbare ruimte, waar tevens wordt ingegaan op de kosten en eventuele financieringsmogelijkheden. Ook is er volop ruimte om te netwerken met bezoekers en exposanten uit de sector, maar het biedt u tevens een uitgelezen kans om te oriënteren naar noviteiten in de branche..

Infra Campus

Programma

Tijdens de Netwerkdag kunt u vier inspirerende lezingen kosteloos bijwonen. Tevens kunt u genieten van een goed verzorgde lunch.

9:45 uur – ontvangst
Ontvangst door Gerrit Hasperhoven, voorzitter InfraCampus-IKN.

10.00 uur – 10.25 uur
Korte pitch door Tommy van der Heijden van MarXact.

10:30 uur – 11:30 uur
Sprekers: Regen En Energie. Dit is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven GEP, SolarFreezer, ZinCo & De Groot BrandbeveiligingOnderwerp: Gezamenlijk hebben deze partijen een systeem dat niet alleen regenwater gebruikt, maar ook bergt en de thermische energie van het regenwater benut. In de presentatie wordt uiteen gezet hoe de gezamenlijk ontwikkelde systemen zorgen voor meer energiebesparing, meer waterbesparing, meer biodiversiteit en meer veiligheid.

11:35 uur – 12:15 uur
Spreker: Glenn Morvan van Arcadis..
Onderwerp: Grip op de ruimtelijke en financiële impact van klimaatadaptatie

12:15 uur – 13:00 uur – lunch

13:00 uur – 13:35 uur
Spreker: Henk Looijen, Rijkswaterstaat en Netwerk Aquathermie
Onderwerp: Aquathermie, haalbaar en betaalbaar?

13:45 uur – 14:30 uur
Spreker: Jack de Kraaij van Aendless
Onderwerp: Asfaltthermie

14:30 uur – Netwerkborrel

Voor wie is de Netwerkdag interessant?

De lezingen die worden verzorgd tijdens de Netwerkdag zijn interessant voor gemeenten, waterschappen, provincies en Infra gerelateerde bedrijven. De InfraCampus is tevens een uitgelezen plek waar u zich kunt oriënteren welke oplossingen er worden geboden om Nederland te verduurzamen. In de InfraCampus hebben circa 50 exposanten een vaste plek, die u tijdens de Netwerkdag u graag meer vertellen over de laatste ontwikkelingen en noviteiten.

Oriënteren en leren in en om de InfraCampus

Afgelopen periode zijn er tal van ontwikkelingen geweest in en om de InfraCampus. Er zijn nieuwe exposanten toegevoegd aan het deelnemersveld. Ook hebben exposanten die al langer in de InfraCampus staan de stands vernieuwd. Tevens zijn er mooie ontwikkelingen in de tuin van de InfraCampus die we u graag willen laten zien tijdens de Netwerkdag op 23 juni as. Om u een tipje van de sluier te geven; u treft in het buitenverblijf een tal van innovatieve en duurzame oplossingen aan die toegepast kunnen worden in de openbare ruimte.

Aanmelden

Wilt u de Netwerkdag op 23 juni as. bijwonen? Meld u dan vandaag nog aan en reserveer alvast uw plek.

Nieuw in de InfraCampus – Workshops

Sinds kort bieden we twee verdiepende workshops aan, welke worden georganiseerd door InfraCampus-IKN. De workshops worden verzorgd door Frans Debets in de InfraCampus (pand 150). Frans Debets is expert op het gebied van duurzame energie en water. Hij is betrokken bij veel projecten met hernieuwbare energie en water in de stedelijke omgeving en klimaatadaptatie. Hij is een bevlogen rekenaar die weet wat kan en niet kan.

Door zijn jarenlange ervaring heeft Frans Debets veel kennis opgedaan die hij wil delen met bedrijven, burgerinitiatieven, provincies, rijk, gemeenten en waterschappen.

U kunt zich inschrijven voor de volgende verdiepende workshop: