Industriële woontrend? Balustrades met satijnzwarte profielen passen perfect

Artikel delen

De industriële woontrend wint steeds meer aan populariteit en een balustrade met de nieuwe satijnzwarte UNIQ profielen of SB-Railing onderdelen past daar perfect bij.

UNIQ SB-O1S en SB-A1-S

Voor zowel top- als zijmontage is er nu een UNIQ profiel in satijnzwart uit voorraad leverbaar. Ook de bijbehorende hoekstukken, eindkappen en het u-profiel om de bovenzijde van de balustrade mee af te werken zijn direct uit voorraad leverbaar. De onderdelen krijgen eerst een speciale finish voordat ze zwart worden geanodiseerd. Het resultaat is een satijnachtige uitstraling. De profielen zijn zowel buiten als binnen veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld voor balkons, (dak)terrassen, windschermen, vides of langs trappen.

satijnzwarte balustrade

SB-Railing componenten

Balustrades met glasklemmen of dwarstafhouders en staven kunnen nu ook gecreëerd worden in de nieuwe satijnzwarte kleur.  Voor trapleuningen zijn de diverse onderdelen eveneens in satijnzwart leverbaar. Er zijn ook ronde en vierkante sleufbuizen beschikbaar in dezelfde kleur. De kleur wordt aangebracht door middel van een speciale PVD coating. Het voordeel van deze coating is dat deze nog beter bestand is tegen corrosie. Ook is de laag flinterdun, zodat de passing van de onderdelen niet wordt beïnvloed.

Meer informatie

Voor meer informatie over het nieuwe satijnzwarte leveringsprogramma kunt u contact opnemen met Martin Krakowczyk via mkrakowczyk@ims-nederland.biz of 06-22939122.