fbpx

Krachtige machine voor snoerloze vrijheid

Artikel delen

De Classic X snoerloos is dé originele groeffreesmachine zonder kabel, voor het maken van groeven van 4 mm. De beproefde en doordachte Classic X is snel en veelzijdig te gebruiken en vormde de basis voor het brede assortiment met vaste, zelfspannende en demonteerbare verbinders. Precisie op alle componenten maakt een perfecte pasvorm van de werkstukken mogelijk en dankzij de batterijaandrijving is hij nog flexibeler in gebruik. De multifunctionele aanslaghoek maakt perfecte verstekken mogelijk door aanslag aan het buitenoppervlak en stabiliseert in verticale positie.

rs tools

  • Krachtig 18V LiHD accupack van het CAS accusysteem, in twee varianten met 4,0 Ah of 5,5 Ah
  • Naast verticale stabiliteit door het grotere oppervlak maakt de hoekaanslag een variabele instelling van de groefpositie van 0-50 mm mogelijk.
  • Procesveilige verbinding met aan beide zijden exact gelijke afstand tot de frees.
  • Eén frees principe voor talrijke verbindingselementen.

lamello classic

De Zeta P2 snoerloos is een groeffreesmachine zonder kabel die geschikt is voor de P-System-verbindingselementen. De machine dient om de aansluitende P-System verbindingen binnen seconden te maken en is dankzij de accu nog flexibeler in gebruik. Het geïntegreerde freesmechanisme wordt op de maximale freesdiepte automatisch geactiveerd en voert een zijdelingse freesbeweging voor de P-System-groef uit. Verbindingselementen met verschillende functies en afmetingen kunnen nu zonder gereedschap in de P-System groef worden geschoven en snel en aansluitend worden verankerd.

  • Krachtig 18V LiHD accupack van het CAS accusysteem, in twee maten met 4,0 Ah of 5,5 Ah
  • Gebruik van de Zeta P2 voor standaard lamelgroeven door uitschakelen van het freesmechanisme door de P-System-diepteregelaar op OFF te zetten. De P-System-frees van 7 mm wordt vervangen door de groeffrees van 4 mm.
  • Naast verticale stabiliteit door het grotere oppervlak maakt de hoekaanslag een variabele instelling van de groefpositie van 0-50 mm mogelijk.
  • De freesmechanisme bestaat uit zeer precieze draaiende delen van Lamello en realiseert een optimale verbindingsgroef.
  • Bliksemsnel roteren voor het instellen van verschillende freesdieptes van P-System-verbindingselementen: Tenso, Clamex, Divario, Bisco,…
  • Gereedschapsloze verankering van verbinder zonder lijm of schroeven.

lamello zeta

De Lamello Zeta P2 en Classic X snoerloze groeffreesmachine zijn nu beschikbaar voor levering. Je kunt nu nog sneller verbinden dankzij deze accumachine! De Zeta P2 en Classic X accu-groeffreesmachine binnen handbereik zorgt in de werkplaats en op locatie voor meer efficiëntie en flexibiliteit. RS Tools is zeer verheugd hun assortiment voor je uit te breiden en nieuwe mogelijkheden te bieden. De nieuwe snoerloze machines zullen vanaf 5 september 2022 verkrijgbaar zijn op RS-tools.nl

Over RS Tools / Schellekens Gereedschapslijperij

Familiebedrijf Schellekens gereedschapslijperij is een gerenommeerde onderneming op het gebied van het slijpen en leveren van gereedschappen voor de verspanende techniek. Oorspronkelijk gericht op de houtbewerking industrie is zij steeds meer gaan toeleggen op het slijpen en produceren van gereedschappen voor de metaal, kunststof en papierindustrie.

“Wij bieden u een uitstekende slijp service en scherpe prijzen!”

Speciale gereedschappen op maat

Het bedrijf denkt graag met je mee. Schellekens Gereedschapslijperij is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerkgereedschappen (Specials), meestal uit VHM blanks, maar ook uit bestaande gereedschappen. Op dit moment beschikt Schellekens Gereedschapslijperij over een van de modernste gereedschapslijperijen, die zijn diensten aanbied in Nederland en België. Schellekens Gereedschapslijperij is een jonge en dynamische onderneming die door steeds haar grenzen te verleggen is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van het gereedschap slijpen.

RS Tools
www.RS-tools.nl/lamello