Stroomlijn je prefab bouwproces: 3D tekensysteem

Artikel delen

Vertex, van CAD Serviceburo, is Finse BIM-software voor de industriële bouw. Met Vertex beheert u het constructieontwerp en het fabricageproces van verkoop tot installatie. Automatiseer repetitieve workflows en maak het delen van gegevens eenvoudig.

Prefab

Foto van Webo.nl

Vertex is een van de meest productieve software op gebied van prefab elementen. Zowel presentatie, (verkoop)technische uitwerking en CNC output bevinden zich in 1 pakket. Het systeem is zeer gebruikelijksvriendelijk. De basisopleiding neemt maar 2 dagen in beslag!

Van productie naar CNC is perfect mogelijk, zoals BTL, Hundegger, Weinmann, Randek, enzovoort. Je kunt daarnaast Bimmen met andere CAD-pakketten. Er zijn namelijk nieuwe aanpassingen gedaan op gebied van IFC. CAD Servicebureau gaat zelfs nog een stap verder. IFC-bestanden kunnen terug geconverteerd worden naar Vertex bestanden. Klanten gebruiken Vertex voor gevelelementen, steenstrip modules, unit bouw, houtskeletbouw, staalskeletbouw, CLT bouw, bijgebouwen, saunabouw, enzovoorts.

Software voor (prefab) houtskeletbouw

Vertex BD is de toonaangevende software voor hout- en houtskeletbouw voor prefab-, modulaire, residentiële en commerciële bouw. Architecten, tekenaars, ingenieurs en bouwprofessionals gebruiken Vertex BD om hun hele bouwproces te stroomlijnen, van detaillering tot productie.

Vertex BD BIM-software is specifiek ontworpen voor hout frames in commerciële en residentiële gebouwen; geprefabriceerde wand-, vloer-, plafond- en dakpanelen; en modulaire opbouw.

Over CAD Serviceburo

CAD Serviceburo werd opgericht in 1992. Het bedrijf startte als eenmanszaak en  groeide verder als bvba. Van tekenaar naar een automatiseringsbedrijf voor prefab elementen! CAD Serviceburo is er  voor zowel staal- als houtskeletbouw. Ga voor aansturing van de tekenkamer tot en met CNC-productie!

CAD Serviceburo
www.cadserviceburo.be