Adverteren en samen content creëren

In het vakblad vindt u volop mogelijkheden tot adverteren. Met een advertentie of met een advertorial bijvoorbeeld. Naast adverteren creëren we graag samen met u relevante content. Relevante en inspirerende inhoud die samenkomt binnen diverse formats en wordt gepresenteerd als attractieve rubriek of video. Crossmediaal dus voor elke campagne een passende oplossing.

“Bij het inrichten van BouwTotaal hebben we in eerste instantie goed gekeken naar onze doelgroep. Wat is interessante content, welke items zou ik zelf graag willen zien? Voordat we hier een antwoord op formuleerden, kwamen we tot de conclusie dat het woord doelgroep eigenlijk verkeerd gekozen is. In plaats van de boodschap projecteren op een doelgroep, iets maken voor een betrokken publiek. Een veel sterkere benadering.”
Hugo Arends – Uitgever BouwTotaal

Mediakit downloaden of de mogelijkheden bespreken?

De mogelijkheden bespreken? Samen sparren over te realiseren resultaten of gezamenlijk content creëren? Neem contact op met Tom Sotthewes of Hugo Arends. Meer informatie is ook terug te vinden in de mediakit die hier is te downloaden.

Tom Sotthewes – Accountmanager NHU
tom@handelsuitgaven.nl
T. 0570 – 654660

Hugo Arends – Commercieel directeur NHU
hugo@handelsuitgaven.nl
T. 0570-861007

BouwTotaal is een uitgave van:

Nederlandse Handelsuitgaven
Keulenstraat 8J
7418 ET Deventer