volandisDe naam Volandis is afgeleid van het Spaanse woord ‘volante’, wat vliegwiel betekent. De organisatie wil een vliegwiel zijn voor persoonlijke en maatschappelijk wenselijke ontwikkelingen. Ze richt zich op het optimaal ondersteunen van werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid.

 

 

 

ing

Meer weten over de bouwsector? ING Research biedt analyses en prognoses, evenals trends en ontwikkelingen vanuit ING Sector Banking.

 

 

 

 

betonhuisBetonhuis is de aanjager van een beter verbonden en duurzame Nederlandse cement- en betonindustrie. Hun missie is om het bouwkundige, financiële en maatschappelijke potentieel van beton als bouwmateriaal optimaal te benutten. Dit doen ze in de eerste plaats door het faciliteren van stevige en effectieve verbindingen tussen hun leden onderling, en tussen lidbedrijven en hun opdrachtgevers, zowel vandaag als morgen.

 

 

tbaTechnisch Bureau Afbouw geeft deskundig en onafhankelijk technisch advies over stukadoorswerk, gevelisolatiesystemen, vloeren, terrazzo, wanden en plafonds, bouwen met gipsplaten en blokken, tegelwerk, natuursteen en andere afbouwwerkzaamheden. Naast het geven van technisch advies, ontwikkelen zij ook richtlijnen en ondersteunen zij sociale partners in de afbouw.

 

 

 

knbDe Nederlandse keramische industrie innoveert continu om invulling te geven aan nieuwe trends en maatschappelijke opgaven. KNB is de collectieve belangenbehartiger van deze trotse industrie.

 

 

gndGND is de koepelorganisatie van toonaangevende Nederlandse houtendeurenfabrikanten. Zij staan voor gegarandeerde kwaliteit en optimale deurprestaties op het gebied van brand- en rookwering, isolatie, geluid- en inbraakwerendheid van houten binnen- en buitendeuren.