Eenvoudig verhogen galerij- en balkonhekken

Artikel delen

Doordat de ouderen onder ons steeds langer in hun woning blijven wonen kost het hun veelal steeds meer moeite om hoogte verschillen en obstakels zoals drempels te overbruggen bij het verlaten en betreden van hun woning. Het komt steeds meer voor dat woning eigenaren en woningbouwverenigingen kiezen voor het opplussen van galerijen en balkons. Echter na dit opplussen blijken deze veelal niet meer te voldoen aan het bouwbesluit en dan met name de hoogte van de galerij- en balkonhekken.

Hiervoor is een kunststof leuningverhoog systeem ontwikkeld welke is vervaardigd uit duurzaam nylon waar een RVS of Aluminium buis in wordt bevestigd. De leuningverhoger wordt eenvoudig op de bestaande balustrade gemonteerd door middel van klemschalen waardoor deze 140 tot 180mm wordt verhoogd zodat het geheel weer aan de eisen van het bouwbesluit voldoet.
De verhoger is vervaardigd uit nylon 6 en rubber inleg delen om onnodige beschadigen te voorkomen. De verhogers zijn in meerdere kleuren leverbaar. Tevens is aan het nylon UV stabilisator toegevoegd. Ze zijn op bijna ieder model railing toepasbaar. De benodigde montage werkzaamheden kunnen door ons worden verzorgd.

Door te kiezen voor dit systeem bespaart u al snel heel veel geld, hetgeen waar we juist in deze tijd zuinig mee moeten omgaan. U kunt rekenen op goede zorg en hoogwaardige kwaliteit tegen zeer acceptabele prijzen!

Beers Bouwproducten BV
Postbus 126                                             
1670 AC  MEDEMBLIK                        
T. 0227 – 7 123 62                                    
F. 0227 – 7 123 63     
E.info@beersbouwproducten.nl
I. www.beersbouwproducten.nl