Vilton introduceert drie productpakketten voor luchtdicht bouwen

Artikel delen

Op basis van jarenlange ervaring met afdichting heeft Vilton zijn uitgebreide assortiment van producten voor luchtdicht bouwen bij elkaar gebracht in drie overzichtelijke pakketten. Dankzij het grote assortiment aan luchtdicht bouwoplossingen hebben de luchtdicht specialisten van Vilton producten ingedeeld op basis van prijs, soliditeit en innovatiekracht. Aannemers kunnen op basis van de gewenste prestatie en werkwijze kiezen voor Standaard Dicht, Super Dicht en Hermetisch dicht.

Met deze drie pakketten biedt Vilton een oplossing voor vijf essentiële gebieden voor een luchtdicht gebouw: kozijnen, dakkappen, kanaalplatenafdichting, kanaalplaat oplegging en wandisolatie; Het V5-systeem van Vilton voor een complete aanpak van de thermische schil. Technisch directeur Freddy Holwerda: Met deze pakketten levert Vilton een hoogwaardig concept dat door geen enkel ander bedrijf geleverd wordt. Het unieke is dat de pakketten een combinatie zijn van tapes, schuimbanden, folie, Inno-elast en liquid rubber. De pakketten zijn geschikt voor afdichting van de binnenzijde binnenspouwblad of de buitenzijde binnenspouwblad, al naar gelang de klantwens, gewenste afwerking en de weersomstandigheden. Vilton biedt een garantie van tien jaar en zekerheid dankzij een Pre-scan of een blowerdoortest.

Aanbrengen uitbesteden

Om aannemers nog verder te ontzorgen biedt Vilton Service ook de mogelijkheid om de luchtdicht pakketten te laten aanbrengen door ervaren servicemonteurs. Met garantie op montage én werking. Inzet van Vilton servicemonteurs biedt daarnaast de mogelijkheid om in dezelfde arbeidsgang de wandisolatie aan te brengen. Dit scheelt aannemers extra werk en de inhuur van extra mensen voor deze taak. En het verkort de bouwtijd.

Nieuwe website www.vilton.nl

De nieuwe pakketten voor luchtdicht bouwen en het V5-systeem van VIlton worden gepresenteerd op de compleet nieuwe website www.vilton.nl. Daar zijn op heldere wijze de vijf expertisegebieden van Vilton opgesomd: Afdichting, Bekisting, Dilatatie, Opleggen en Akoestiek. Op de nieuwe website staan diverse case studies, brochures, blogs en natuurlijk het volledige productassortiment. Met whitepapers zullen binnenkort diverse onderwerpen als akoestiek en luchtdicht bouwen worden uitgelicht.

Over Vilton

Vilton ondersteunt zijn bouwpartners bij projecten in de bouw-, infra- en betonsector van begin tot einde. We leveren de kennis, oplossingen, productsystemen en diensten om bouwprojecten optimaal te laten verlopen. Zo verhogen we de kwaliteit van bouwen, verkorten we de bouwtijd en waar mogelijk, verlagen we de bouwkosten. Alles voor een optimaal bouwproces en tevreden gebruikers. Als bouwpartner verzorgt Vilton primair producten en diensten in vijf categorieën: Afdichting, Bekisting, Dilatatie, Opleggen en Akoestiek. Vilton is onderdeel van het in Lelystad gevestigde Vlint Holding dat naast constructieve bouwmaterialen zich ook richt op filtratie, ontstoffing en solids handling met werkmaatschappij Vlint.