fbpx

Lichtgewicht gevelisolatiesysteem

Artikel delen

Strikolith is erin geslaagd om een O2 gevelisolatiesysteem te ontwikkelen dat niet alleen voordelen heeft voor de eindgebruiker, maar ook voor de vakman. “Want wij geloven dat goed werk geen zwaar werk hoeft te zijn.“

Strikotherm Comfort O2-gevelisolatiesysteem pakt het gebouw van buitenaf in en vormt de maximaal isolerende ‘jas’ van het gebouw. Deze ‘jas’ is uitgerust met hoogwaardige isolatieplaten van polystyreen of minerale steenwol. Voor een aangenaam woonklimaat: in de winter lekker warm, in de zomer altijd koel.

“Het baanbrekende van ons gevelisolatiesysteem? We hebben twee onderdelen ontwikkeld die lichter zijn dan ooit, zónder in te leveren op kwaliteit. De lichtgewicht hecht- en grondmortel zorgt voor de meest optimale hechting en spanningsverdeling en onze lichte spachtelpleister voorziet de gevel van een klasse uitstraling.“

Zware emmers tillen, knielend werken en ongemakkelijke houdingen: ruim 90 procent van de stukadoors beoordeelt zijn werk als zwaar. Ook de lange dagen, een hoge werkdruk en een lange loopbaan vragen veel van het lichaam. Tijd voor verandering, vindt Strikolith. Maak kennis met het arbovriendelijke karakter van het Strikotherm O2-gevelisolatiesysteem.

In het eigen laboratorium heeft Strikolith een gloednieuw gevelisolatiesysteem ontwikkeld: Strikotherm O2. De onderdelen van dit systeem zijn voor een groot deel gevuld met luchtkorrels, zonder dat het ten koste gaat van de stevigheid van het materiaal. Hierdoor is het gewicht aanzienlijk verminderd.

Strikolith pakt het zware stukadoorsvak aan bij de bron: het tilgewicht. Een zak Strikotherm GW O² hecht- en grondmortel weegt slechts 15 kilo. Dat is maar liefst 10 kilo lichter dan vergelijkbare producten.

Strikolith
www.strikolith.nl