“De toekomst in badkamerrenovatie”

Artikel delen

Tijd is een schaars goed en dat merkt ook de projectenmarkt, daarnaast komt iedereen handen te kort dus producten waar sneller en eenvoudiger mee gewerkt kan worden zijn meer dan welkom. De kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo bieden een uitstekende oplossing voor het bekleden of renoveren van sanitaire ruimtes.

De lichtgewicht Fibo-Trespo wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte HPL toplaag voorzien van een fraai tegelmotief. De wandpanelen zijn direct over bestaand tegelwerk te plaatsen; hakken, breken en/of frezen is daarmee verleden tijd en wanden kunnen in één arbeidsgang bekleed worden. De (wacht)tijd van het voorstrijken, stuken, lijmen en voegen wordt hiermee bespaard. Doordat de meest tijdrovende handelingen van een badkamerrenovatie niet meer nodig zijn, is de gemiddelde duur van een renovatie met Fibo-Trespo dan ook nog maar 2 dagen.

Een van de voordelen voor de eindgebruiker van Fibo-Trespo is het gemak in onderhoud en het hypoallergene karakter. De HPL toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht) schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de voegen – in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk – volkomen glad, waardoor schimmels en vuil zich niet kunnen hechten.

Jaarlijks worden meer dan 10.000 badkamers met Fibo-Trespo wandpanelen bekleed.
Fibo-Trespo biedt een uitgebreid assortiment aan kleuren, tegelmotieven, soorten voegen en structuren. Het assortiment is opgebouwd uit een zestal collecties waarvan een groot deel uit voorraad leverbaar is. Fibo-Trespo is verkrijgbaar via de hout- en bouwmaterialenhandel. “Een complete oplossing en de toekomst in badkamerrenovatie,” aldus de fabrikant

Fibo-Trespo
www.fibotrespo.nl