Neem alle hellingen met één pan!

Artikel delen

Eén pan voor alle dakhellingen tussen de 15° en 55°, inclusief glijschaal, voor alle pansoorten én voor alle doorvoeren 125 en 131 mm! Dat is de Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° van Ubbink.

Geen voorraad en losse onderdelen

De Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° van Ubbink mag in geen enkele servicebus ontbreken vanwege zijn brede inzetbaarheid. U hoeft nooit meer terug naar de groothandel omdat de monteur de verkeerde doorvoer pan bij zich heeft. Bovendien bent u af van al die verschillende dakdoorvoerpannen en losse schalen. Deze unieke pan, inclusief schaal, is geschikt voor ieder type pan en ieder type dakdoorvoer, ongeacht het merk. Geen voorraad meer nodig, u heeft altijd de juiste bij de hand.

Installatiegemak

De universele pan biedt een oplossing voor 98% van de toepassingen en is dus dé oplossing voor alle gangbare dakhellingen. De Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° heeft een knobbel/schaal fixatie met vast scharnierpunt. Scheve dakdoorvoeren behoren met deze pan tot het verleden.

Milieubewust

Het basismateriaal is Ubiflex, dé loodvervanger van Ubbink. Ubiflex kan bladlood in alle gevallen vervangen, is licht in gewicht, makkelijk te verwerken en onschadelijk voor mens en milieu.

De voordelen op een rij

– Unieke, universele pan; één product voor meer dan 98% van alle toepassingen (hellingshoeken)
– Geschikt voor hellingshoek 15°-55°
– Geen voorraad meer van verschillende pannen, u heeft altijd de juiste!
– Knobbel/schaal fixatie met vast scharnierpunt
– Voor ieder type dakdoorvoer van ø 125-131 mm en voor de Rolux 5G Concentrisch Push-Fit 60/100
– Compleet, inclusief schaal
– Installatiegemak!

Productadvies op maat

Meer weten? Neem dan contact op met de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300 voor directe telefonische ondersteuning of kijk op onderstaande website.

Ubbink
www.ubbink.nl