Gevelbekleding en dakranden bij de lokale bouwmaterialenhandel

Artikel delen

Voor alle aannemers, klusbedrijven en zzp’ers die zich bezighouden met het realiseren of renoveren van gevels en daken, heeft Milin een uitgebreid assortiment gevelbekleding en dakranden. Alle producten van Milin zijn duurzaam, onderhoudsarm en van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de gevelbekleding en dakranden eenvoudig verkrijgbaar, namelijk via uw lokale bouwmaterialenhandel, waarna Milin de bestelling aflevert op elk gewenste werk- of bouwplaats.

Het gevelbekleding-assortiment is een totaalconcept van professionele hoogwaardige gevelpanelen. “Milin heeft het meest uitgebreide assortiment gevelbekleding van Europa. De panelen zorgen voor bescherming en verfraaiing van woningen, kantoren en bedrijfspanden. We ontwikkelen en produceren duurzame gevelpanelen die nagenoeg geen onderhoud vergen en schilderen overbodig maakt. Hierdoor worden veel tijd en kosten bespaard,” aldus aldus Christian Borgstein van Milin. “Gevels die zijn afgewerkt met onze duurzame gevelpanelen zijn niet te onderscheiden van echt houten of stenen gevels.”

De panelen kenmerken zich door hun langere lengtes van zes meter en de snelle montage. “Milin-panelen zijn duurzaam, onderhoudsarm, uv-bestendig, beschermend en worden geleverd met minimaal 10 jaar garantie.”

Naast gevelpanelen heeft Milin een uitgebreid aanbod van dakrandpanelen in haar assortiment. De dakranden worden bevestigd doormiddel van Torx-schroeven, clips of met een montageprofiel voor een blinde bevestiging. De dakranden worden compleet geleverd met alle benodigde hulpprofielen voor een mooi afgewerkt eindresultaat. Ook de dakrandpanelen zijn door hun lengte van zes meter makkelijk en snel te monteren. “Ook de Milin dakranden zijn uv-bestendig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, beschermend en voorzien van minimaal 10 jaar garantie.”

De afbouwmaterialen van Milin staan bekend om hun hoge (outdoor-)kwaliteit en lange levensduur (en dus duurzaamheid). De onderhoudsarme gevelpanelen en dakranden zijn bovendien recyclebaar. Zo maakt Milin ‘circulair bouwen’ concreet. Verder staat Milin bekend om haar uitstekende service. “Dit doen we door dagelijks klaar te staan voor onze klanten maar ook voor de installatie- en afbouwbedrijven. Deze bedrijven bieden wij ondersteuning bij het realiseren van nieuwbouw-, onderhouds- en renovatieprojecten,” besluit de heer Borgstein.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan bij de lokale bouwmaterialenhandel naar de producten van Milin. Meer informatie is ook te vinden op de website.

Milin
www.milin.nl