Tester gezocht: Milwaukee reciprozaag met ONE-KEY technologie

Artikel delen

BouwTotaal organiseert regelmatig testmogelijkheden van elektrisch gereedschap. In samenwerking met Milwaukee ditmaal de oproep om een nieuwe reciprozaag met ONE-KEY app te testen.

Milwaukee M18 ONESX-902X reciprozaag met ONE-KEY technologie.

Deze 18V accumachine heeft een instelbare zaagregeling voor geavanceerde controle van de zaagsnelheid. U kunt tot vier persoonlijke instellingen opslaan in het geheugen van de machine. De verstelbare zachte aanloop zorgt voor nauwkeurig starten in diverse materialen, minimaliseert ratelen van het zaagblad en zorgt voor zuivere, snelle zaagsneden.

Met de ONE-KEY™ app beschikt u via uw smartphone via Bluetooth tevens over een inventarisfunctie voor het beheren van uw machines. Met de app kunt u de instellingen van uw machine beheren en de prestaties monitoren.

Uit veiligheidsredenen kunt u de machine via de app blokkeren, maar ook bij diefstal of verlies traceren. De app is kosteloos te downloaden via de App Store

Test jij deze nieuwe reciprozaag?

Ben jij zzp’r in de bouw of werkzaam bij een aannemer en in de gelegenheid deze reciprozaag te testen gedurende je werkzaamheden? Meld je aan en vul onderstaand formulier in. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de reciprozaag en laat BouwTotaal weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Je bevindingen komen terug in een artikel wat later dit jaar wordt gepubliceerd. Na de test mag de machine worden gehouden!

Milwaukee reciprozaag