Heras Mobile Fencing & Security gunt u een zorgeloze bouwvak

Artikel delen

De vakantietijd staat voor de deur. Een aantal weken kunt u gaan genieten van zon, zee en strand. Maar hoe zorgt u dat u na uw welverdiende vakantie weer goed aan het werk kunt? De kans op diefstal is immers het grootst tijdens de bouwvak*. Met andere woorden: hoe beveiligt u uw bouwplaats tegen ongewenste gasten wanneer u ‘van huis’ bent? Heras Mobile Fencing & Security geeft u graag wat tips.

We gaan er van uit dat uw bouwplaats in ieder geval is afgesloten door hekwerk. Dat is het minste dat u kunt doen. Door het gebruik van High Security Klemmen en uittilbeveiliging zorgt u dat het hekwerk ook echt gesloten blijft. De High Security Klem is alleen te openen met een speciale sleutel en de uittilbeveiliging maakt het bijna onmogelijk om de hekken uit de blokken te tillen.

Voorkom procesvertraging

Soms zijn alleen hekken helaas niet voldoende. Grotere bouwplaatsen, of die waar dure materialen liggen opgeslagen, vragen om meer maatregelen. In dat geval is afschermen niet meer voldoende en is beveiliging de volgende stap. Alleen op die manier kunt u diefstal en vandalisme echt voorkomen en voorkomt u procesvertraging.

Afschrikken, detecteren

Heras Mobile Fencing & Security biedt oplossingen voor afschrikken – als logische schakel tussen mechanische en elektronische beveiliging van de bouwplaats – en echte beveiliging. Dat laatste biedt een totaaloplossing voor bouwplaats, ketenpark en materiaaldepots. Inclusief detectie en zelfs camerabeveiliging.

60 jaar ervaring

Welke oplossing voor uw situatie de beste is? Daarover denkt Heras Mobile Fencing & Security graag met u mee. U krijgt van ons een eerlijk en helder verhaal. Omdat we hechten aan vertrouwen en wederzijds begrip. Én omdat we weten wat er speelt in de bouw, al meer dan 60 jaar. Zo dragen we ons steentje bij aan uw vakantiegevoel.

Meer informatie? Kijk op www.heras-mobile.nl

*Onderzoek Securitas, augustus 2013


Oplossingen voor ná de vakantie?

Wanneer u weer aan het werk gaat na de bouwvak, is uw omgeving wellicht nog volop aan het genieten van het reces. Doe uzelf, omwonenden en voorbijgangers een plezier en voorkomt overlast. Bijvoorbeeld door het gebruik van Heras Noise Control Barriers die lawaaihinder met 17 procent reduceren. Of door reclamedoeken op uw hekwerk die de voortgang van het project communiceren. Eenvoudige oplossingen die heel veel goodwill opleveren, ook ná de vakantie!