Kom op dé vakbeurs van Noordoost Nederland!

Artikel delen

Op 9, 10 en 11 oktober 2018 vindt alweer de 21ste editie van Bouw Compleet in Evenementenhal Hardenberg plaats. De vakbeurs in Noordoost Nederland waar alle bouwtechnieken, noviteiten van gereedschappen en bouwmaterialen worden gepresenteerd. Het is de ontmoetingsplek om inspiratie op te doen om uw werk nog efficiënter uit te kunnen voeren. U weet na een bezoek aan de vakbeurs wat er speelt in uw vakgebied.

Combinatiebeurs

De vakbeurs wordt gecombineerd met de S.G.A. Vakdagen. Door deze combinatie willen wij u een divers en compleet aanbod aanbieden. Op de beursvloer ziet u vooraanstaande verfmerken, de laatste glasinnovaties, stucwerktrends en inspirerende productpresentaties.

Bekende gezichten

Naast nieuwe namen als Layher, Stichting Bouwlood, Van Nistelrooij Betonwereld, Mafell en Tec7 schitteren dit jaar ook weer bekende exposanten op de beurs, zoals Bouwcenter Concordia, Layher, Festool, Bison, De Walt, Almat. Maar ook Van Buuren, Raadsma en Van Dijk organiseren het jaarlijks terugkerende DRB Combi-event. Deze drie groothandelaren in ijzerwaren, gereedschappen en bouwbeslag brengen u als eindgebruiker in contact met vooraanstaande leveranciers en fabrikanten in de bouwwereld.

Nieuwe kennis op doen

Bouw Compleet is tevens een mooi moment om nieuwe kennis op te doen. Dit kan op verschillende manieren, via onze exposanten op de stand of via demo’s en workshops. In tegenstelling tot het voorgaande jaar zijn de volgende segmenten ruim vertegenwoordigd: ruwbouw & beton en interieurbouw. Deze segmenten worden zelfs op een prominente plek op de beursvloer geëtaleerd, waar u kunt zien hoe producten worden toegepast en wat de voordelen zijn van het product.

 

Innovation Award

Dit jaar kunnen exposanten zich ook weer aanmelden voor de innovation award. Gedurende de vakbeurs wordt de exposant beoordeeld door een vakjury en door de bezoekers. U kunt deze innovaties bekijken door de Innovatie Route te bewandelen. Bij iedere deelnemende stand ontvangt u meer informatie over de innovatie en is er gelegenheid om uw stem uit te brengen naar de innovatie welke u het meest aanspreekt.

Voor meer informatie

Houd onze website in de gaten voor de laatste updates over Bouw Compleet en vraag vandaag nog uw gratis e-ticket aan met registratiecode: 61800014159

Gratis BouwTotaal Nieuwsbrief

Actualiteit, rubrieken met praktische informatie, inspiratie en meer: abonneer je gratis op de BouwTotaal nieuwsbrief!

Nieuwsbrief